top of page

SERVICES

Bruidsbloemen

Als je gaat trouwen wil je graag dat alles tot in de puntjes geregeld is.

 

De mooiste jurk, de leukste feestlocatie, een prachtige auto en de de lekkerste bruidstaart. Je bruidsbloemen versieren de dag met een gouden randje. Deze bloemen zijn de aanvulling op je jurk en zullen er nog meer voor zorgen dat je je bijzonder voelt op deze meer dan bijzondere dag.

 

Ik vind dat daar alle zorg en aandacht aan besteed moet worden. Daarom kom ik bij jullie aan huis om in alle rust samen met jullie de mooiste bruidsbloemen uit te kiezen! Dat kan enkel en alleen een bruidsboeket met een corsage zijn maar ook bloemen voor op je auto, koets, paard of fiets. Corsage's voor al je gasten en misschien zelfs wel een bloemrijke aankleding in de kerk of op je trouw- of feestlocatie.  Er is heel veel mogelijk en ik adviseer jullie graag!

 

Afscheidsbloemen

Niets is zo persoonlijk als bloemen voor een afscheid. Een laatste geste.. Het geeft een uitvaart een liefdevolle tint. Het kan verbeelden hoe iemand in het leven stond, waar hij of zij van hield. Het kan ook een vertolking zijn van hoe je iemand zag of van wat jullie samen hebben gedeeld. Met het uitkiezen van afscheidsbloemwerk komen vaak veel emoties los. Daarom  is het fijn als je dit gewoon kan doen op een plek waar je jezelf prettig voelt. Ook voor afscheidsbloemwerk kom ik graag bij u aan huis om samen passend rouwbloemwerk

uit te zoeken.

Bedrijfsbloemen

Studies wijzen uit dat mensen  prettiger werken in een groene omgeving. Het zou de productiviteit verhogen en het ziekteverzuim verminderen. Daarnaast staat er niets zo mooi en verzorgd als een prachtig boeket of bloemstuk bij de ontvangstreceptie of in uw spreekkamer. Alles bij elkaar reden genoeg voor het afsluiten van een op maat gemaakt bloemenabonnement voor uw onderneming. Ook een bloemetje voor jarige of jubilerende personeelsleden verzorg ik geheel naar uw wensen.

bottom of page