top of page

Een nieuwe site voor Bebloemd

Bloed, zweet en tranen... want het maken van een site is per slot van rekening heel iets anders dan werken met bloemen. Het vereist ook een zekere mate van creativiteit maar daar houden alle overeenkomsten wat mij betreft dan ook bij op. Een nieuwe site.. het zat er aan te komen, een mens moet toch met zijn tijd mee en dat betekend je site dan automatisch ook. Dus een intensieve periode van foto's sorteren, schrijven van teksten en een vullen van pagina's volgden. Als klap op de vuurpijl het toevoegen van een Blog. Want laten we wel wezen... waar ben je anno 2015 nog zonder Blog? Hier kun je in de toekomst alles lezen over de activiteiten van Bebloemd. Allez... zo gezegd, zo gedaan. De site nadert zijn eindfase en ik ben best trots op het resultaat! Ik denk dat de site aardig weerspiegeld wie ik ben en waar ik voor sta. Toch wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om nog een korte toelichting te geven over wie ik ben en wat ik doe. Als dochter van een bloemist raakte ik al jong geinfecteerd met de liefde voor bloemen. Dat vertaalde zich enkele jaren geleden in de wens van het openen van mijn eigen bloematelier met een iets andere manier van werken dan de meeste bloemenwinkels. Bebloemd maakt bloemwerk in opdracht en koopt daarvoor de bloemen altijd vers en gericht in. Ik richt me graag op gelegenheidsbloemwerk zoals bruidsbloemwerk en afscheidsbloemwerk. Om een passend advies te geven maak ik een afspraak met u om in het comfort van uw eigen huis alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarnaast schep ik er veel plezier in om ook op de werkplek bloemen een vaste plek te geven, dat kan een wekelijks bloemen abonnement zijn maar natuurlijk ook een boeket of bloemstuk voor een zakenrelatie, jarige of zieke collega of een jubileum! Betekend dat dat je bij Bebloemd niet terecht kan voor een bestelling van "zomaar" een bloemetje? Nee zeker niet! Neem ook voor de bestelling van een eenmalig boeket(je) gerust kontakt met mij op! Ik ben u graag van dienst. Met bloemrijke groet, Deborah Oosthoek

IMG_5566.JPG

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page