top of page

In the Air!!


En dan ineens is het zover...De nieuwe site is in de lucht!! Ben ik trots? Ja.. Ben ik opgelucht? Ja dat ook! Want zo'n overgang is toch altijd een beetje spannend... Gaat dat zonder al te veel horten en stoten? En ben ik snel weer in de lucht? En hoe zet ik mijn mailbox over? Daar heb ik geen kaas van gegeten... Gelukkig met hulp van diverse kanten is alles geregeld en hebben weinig mensen in de gaten gehad dat er een verhuizing gaande was. Bij deze Laurens bedankt voor jarenlange trouwe hosting van de oude site en je hulp met het overhuizen naar de nieuwe. Daarnaast mijn enorme dank aan Nagesh die er voor heeft gezorgd dat ik ook per mail weer bereikbaar ben. En natuurlijk Frank, die met deze eerder genoemde heren er voor heeft gezorgd dat alles nu draait zoals het nu doet! Daarnaast wil ik alle lieve mensen bedanken die zo geweldig enthousiast reageren op de site via facebook en twitter. Tot snel bij Bebloemd, facebook, twitter of de volgende blog!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page